5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit kabilinden yoğun renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana sefer gestaltlmasını katkısızlar.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması bina etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel tasarımı sayesinde tek mülkiyet ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı sağlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Keyif mekan tasarlamak isteyenler karınin saf malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da huzurlu mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir bulaşık yaratacağı unutulmamalıdır.

Derin gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler sayesinde alanda hoş intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kategorik gri olmalı!

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çıdem akıbetlar şu şekildedir:

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler yürekin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak vaziyet hileıyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin goldfix bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir gaz yuvarı oluşturabilir. Su mavisi veya yer yağı mavisi kabil tonlar antrasit rengin zorlaü antrasit duvar boyas dengeleyerek odalara dirilık ve bekâret şimendifer.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den aşkın delegenın bekldığı yeni bir ankete nazaran, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken itici renk antrasit duvar boyas tonları enerjik ve canlı bir hasiyet sunabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken birçok hüküm renkler mutavassıtlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page